COMENTARIU MOROMETII PDF

Aparitia romanului ” Morometii” i 2 comentarii. 6 Apariţia romanului ” Moromeţii” i se datorează Aurorei, pentru că ea este cea care a. Romanul social obiectiv realist postbelic – Morometii – Marin Preda Comedia – O scrisoare pierduta – ale (comentariu). Marin Preda-Morometii-Comentariu audio pentru bacalaureat.

Author: Tauk Ninris
Country: Poland
Language: English (Spanish)
Genre: Travel
Published (Last): 19 February 2010
Pages: 76
PDF File Size: 19.52 Mb
ePub File Size: 16.37 Mb
ISBN: 696-2-26693-132-8
Downloads: 68047
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kazilrajas

Este uluitor cum un regizor de renume poate sa nu inteleaga diferenta dintre doi actori: Rebenciuc sa-l pui in rol principal pe H. Poate face Malaele mai mult decit jenantul mos Peleus din Las Fierbinti? Sa mai faci si un film pe care toata lumea il va compara cu primul Totusi trebuia si V Rebengiuc sa co,entariu in film. L-am vazut intr-un serial tv unde juca rol de tarandar a fost penibilcu tot respectul pt.

Sa-l faca asa cum e cartea, sa ramana faptele istorice cum le-a scris Preda. Moromerii daca pare gretos pentru cei care au mogometii comunismul, un film trebuie sa ramana pentru alte generatii Treaba lor dar dupa aia sa nu se jeluiasca ca de ce nu merge publicul la cinema.

  CHEM C3000 FULL MANUAL PDF

Victor Rebengiuc si Luminita Gheorghiu sunt in mare forma actoriceasca si acumdar cine stie ce calcule meschine si-au facut Gulea si Giurgiu.

Morometii 1 este unul din marile romane ale morometiu romana,dar Morometii 2 este un esec, acesta fiind o comanda politica a acelor vremuri. Daca se face un mix din mai multe scrieri ale lui Preda,s-ar putea sa iasa un lucru bun! Mai apar niste nume usurele gen Paul IpateAndi VasluianuToma Cuzindeci se mizeaza pe publicul de la tvceea ce e o premiza gresita.

Da, Salaman, e rezonabil, dar ma gindesc ca pot presupune cum va arata o casa daca vad materialele din care va fi facuta, nu?

Marin Preda-Morometii-Comentariu audio pentru bacalaureat

E moroketii ca de la primul film au trecut ani, o generatie, mai precis, dar buba e ca primul film a fost difuzat destul de des, nu e ca in filmele cu James Bond, unde spectatorii de azi nu au prins varianta cu Roger Moore, de exemplu si nu prea au cu ce compara. Atat spun, uita-te la Nunta Muta si iti vei schimba parerea: E un circar de doi bani, nu un actor solid, talentat.

Primul, oricand intra in pielea unui personaj de la tara, fara scoala dar inteligent, cu umorul smecher al olteanului- celalalt, un mare actor de cu totul alta factura care nu poate fi credibil inr-un astfel de rol, dimpotriva, va crea o reactie de respingere din partea spectatorilor.

  JEAN GICQUEL DROIT CONSTITUTIONNEL ET INSTITUTIONS POLITIQUES PDF

Nu se potrivea ca Moromete din cauza varstei, dar sigur se gasea un rol pentru el in film. L-au ales pe Malaele pt. Manole Scarlat, ai idee macar despre ceea ce afirmi?

Aurora Cornu, marea iubire a lui Preda căreia îi datorăm ”Moromeţii” |

Mai bine nu faceti filmul decit sa il faceti cu Malaele, acest Arsinel 2 al teatrului romanesc. Plus ca vorbeste de parca are moroemtii in guranu se prea rdica la nivelul personajului Moromete sau la anvergura lui Rebengiuc.

Glume de doi bani, dictie zero, aceeasi bilbiiala voita pe care o auzim de cel putin 20 de ani, a imbatrinit prost actorasul.