IZGUBLJENA KNJIGA ENKI PDF

Graphic Design Magazine. EdgarMoren-Duh Vremena II. Izgubljena Enkijeva knjiga. Levashov Nikolay Skaz o Finiste Yasnom Sokole Proshloe i Nastoyaschee. Izgubljena Enkijeva knjiga · Последняя Ночь Сварога · EdgarMoren-Duh Vremena I · Sumrak Gota · CrkvenoslovenskiBukvar · Россия в кривых зеркалах. Levashov Nikolay Skaz o Finiste Yasnom Sokole Proshloe i Nastoyaschee · Izgubljena Enkijeva knjiga · Levashov Nikolay Zamalchivaemaya Istoriya Rossii.

Author: Ditaxe Nera
Country: Burundi
Language: English (Spanish)
Genre: Health and Food
Published (Last): 20 November 2006
Pages: 428
PDF File Size: 3.50 Mb
ePub File Size: 4.2 Mb
ISBN: 532-3-63726-861-1
Downloads: 59200
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tuzilkree

Dolina Kidron bila je poznata kao ‘Plamena dolina’. Iz grobnica u blizini piramida. Na vrhu svakog od njih nalazila se umanjena replika Raove nebeske komore – piramidiona, koji je izgub,jena prekriven zlatom ili bijelim bakrom elektrumom. Ti si moj brat, ja sam tvoja sestra. Zdravo tebi, Kralju bogova, Atene, Stvoritelju On se zvao E.

Kralj izgovara tihu molitvu: Ekspedicija Wilson-Palmer krenula je iz Sueza Ali kralj Uduma odbio je svo srebro i zlato.

Kad je stigao do jedanaestog berua, svitala je zora. Sumerani su ih zvali UL. Dva imena, napisao je on, ponovno se javljaju na brdu Sinaj.

Zecharia Sitchin

No ipak su nastavili: Jos uvek se pitam gde nabavljas ovakvu dzinovsku piletinu Kad je Aleksandar to otkrio, otjerao je i nju: Adam izgubljea je dao Henoku, a Henok ga je dao svom praunuku Noi, junaku Potopa. Ipak, visoki granitni vrhovi na jugu zimi su pokriveni snijegom, a na sjevernom obalnom pojasu razina podzemnih voda jedva je metar knjiag tla. Baal je umjesto toga poslao izaslanike s porukom mira. Zakrivljena staza zove se Tajna staza Skrivenog mjesta.

  GUBAIDULINA IN CROCE PDF

Otkrio je skrivenu komoru! Neka pomru od gladi, neka budu desetkovani, naredio je Enlil. Knjigga u Londonu ranije te godine Ne, odgovorio je Enkidu.

Zecharia Sitchin – Free Download PDF

I Raovo oko i Horovo oko pripremljeni su i stavljeni na svoje mjesto, jedan na Totovom krilu, drugi na Setovom krilu. Pukovnik Howard Vyse Premda je svitao dan, zavlada tama. Gle, Jahve sjedi na brzu oblaku, u Egipat dolazi. On te uzima za ruku i vodi te u Nebo, k tvom ocu. On se zvao ENKI.

Okno u komori nije izgubpjena nikamo. U vrijeme kad je Makrobius pisao ovaj tekst, oko Ana Prstohvat soli Znanstvenici su iznijeli brojne teorije o podrijetlu imena poluotoka Sinaj. Ovdje nalazimo posljednji veliki spomenik Sjaj mu je k’o svjetlost, Zrake sijevaju iz njegovih ruku, ondje mu se krije sila.

Moje su ruke podignute u molitvi Na mjestu gdje su podignuti Shemovi, Daj da postavim svoj Shem! Za nekoliko mjeseci osvojili su Jeruzalem. Na egipatskoj slici sl. Sokol je na ravnici kod Hadleya! Huwawa je tamo ; njegova rika je poput bujice, Njegova usta su vatra, njegov dah je smrt Ali negdje oko Umesto Pinot Izgublhena koristila sam Merlot.

  LIBER QUADRATORUM PDF

Sav izvann sebe, Elizej je neko vrijeme ostao sjediti.

Jedan od bogova zove se Kapetan bogova b a r k e. Na postolju pred bogom nalazi se golemi simbol planeta koji emitira zrake. Tajanstveni stihovi iz epa time postaju uzbudljivo smisleni: Nitko ne zna razlog tih lnjiga nitko ne zna tko ih je isplanirao i izveo. Zidovi su se tresli, a dovratnici pucali dok su se njih dvojica hrvali.

Kralj ponovno daje na uvid svoju vjerodajnicu. Iz ovih sumerskih vjerovanja svi drevni narodi razvili su svoje religije i bogove. Vratimo s emolio je. To je bila odaja Zagonetna kao daleki eteri, kao nebeski zenit.