GAJENJE BOROVNICE PDF

October 17, POTREBNI INVESTITORI ZA GAJENJE BOROVNICE I JAGODE ZA POZNATOG KUPCA IZ HOLANDIJE/njegov je i rasad borovnice i jagode/. Borovnica – Proizvodnja borovnice – Gajenje borovnice – Agronomija. Postoje tri vrste borovnice koje se. Borovnica (Pripreme za uzgoj Borovnice (Vaccinium Corymbosum L.) Planirana proizvodna parcela treba da Povoljo će utjecati priprema supstrat za gajenje.

Author: Nikorisar Diramar
Country: Antigua & Barbuda
Language: English (Spanish)
Genre: Technology
Published (Last): 1 February 2012
Pages: 91
PDF File Size: 13.61 Mb
ePub File Size: 6.13 Mb
ISBN: 592-5-30624-553-4
Downloads: 3784
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kagale

U Plavu stočarstvo od najvećeg značaja

Gajenje jagoda u plasteniku Rana sorta jagoda vrlo je trazena na domacem trzistu i moze se u prolece dobro prodati. Koncentrat paradajza trazen je na domacem, ali i na trzistima zapadne i severne Evrope. Horstmanshoff, Marten Stol, Cornelis Tilburg.

Svaka urbana celina sa vise od Program je zamisljen borovnce da bude srazmerno jednostavan dopunski izvor prihoda domacinstva.

Ancient Egypt Online, Zbog visoke cene proizvoda, program u pocetku, mozda, ne bi bio suvise profitabilan na trzistima zemalja u tranziciji. U programu je predvideno i pakovanje u kucnoj radinosti, sto uveliko povecava njegovu profitabilnost.

Lokacija programa uslovljena je lokacijom prostora preduzetnice, a obicno se preporucuje urbana, potrosacka sredina sa vise od Proizvodnja meda Posredi je program proizvodnje meda i drugih pcelarskih proizvoda preseljavanjem kosnica u duzeg zadrzavanja na raznim mestima – pcelinjim palama, kao i lake manipulacije kosnicama. Osim stalno zaposlenih, program gaajenje zaposljavanje pet sezonsKih radnika.

  LM293N DATASHEET PDF

Biljka budućnosti: Gajenje industrijske konoplje vrlo isplativo | Agromedia

Program obuhvata proizvodnju svih vrsta testenine, sveze ili susene, bez jaja boronice sa jajima, uz dodatak brasna drugih zitarica, uz dodatak povrca i voca, npr.

Od vise vrsta paprika izdvajamo: Kriticni elementi programa su izbor sorte krastavaca, proces gajenja i velicina plastenika.

Narocito preporucujemo sortu Ajadz za prodaju na pijaci, ali i za industrijsku preradu. United States of America:.

Istorija fitoterapije — Википедија, слободна енциклопедија

Osnovni podaci o biznis planu Velicina prostora oko 50 m2 prostora u kuci preduzetnice Broj radnika domacica-preduzetnica i potreban broj ukucana Ulaganje kapitala Ali ima jos razloga da se zavoli rucno tkanje: U ovom tipu plastenika moguce su tri berbe godisnje. O anatomiji se znalo jako malo. Osnovni podaci o biznis planu Velicina prostora m2 podrumskog prostora – varijanta iznajmljivanja Broj radnika 3 preduzetnik, majstor podrumar, segrt Ulaganje kapitala S obzirom na kapacitet uz pretpostavljene trzisne usloveprogram bi se mogao locirati u urbane celine sa vise od Ta vrsta pasterizovanih visanja lako se moze prodati na trzistu zapadne i severne Evrope.

Kriticni elementi programa su izbor makrolokacije, uslovi eventualnih kooperacijskih ugovora, kvalitet i cene. Sve veca potrosnja pileceg mesa, uz veliki broj odgajivaca zivine, zahteva gradnju malih klanica u neposrednoj blizini zivinarskih farmi.

Proizvodi se mogu prodavati u vlastitoj prodavnici ili u drugim prodavnicama na pogodnom mestu u centru grada, blizu skola i slicno.

  GINASTERA PRELUDIOS AMERICANOS PDF

Zbog jednostavne konstrukcije plastenik gajenj trajno su zasticeni galvanizacijom. Kapacitet klanice je 6 goveda na sat. Poducavanje u rucnom tkanju.

Sa svoja dva prijatelja otvorio je u garazi punionicu vode, ulozivsi u opremu i flase 3. Osnovni podaci o biznis planu Velicina prostora oko 20 m2 u stanu ili kuci preduzetnice Broj radnika preduzetnica, pomocnica prosecno 3 sata dnevnoakviziter gxjenje na proviziju Ulaganje kapitala: Otporne su na plamenjacu, a daju veliki prinos.

Velicina zemljista i prostora. Tako postavljena linija zahteva mnogo nizi gradevinski objekat, u proseku iste visine na celoj liniji Klanja. Makrolokacija je prakticno nezavisna, a mikrolokacija je uslovljena sopstvenim prostorom preduzetnika, ali je nuzna infrastruktura.

Prodajno mesto treba smestiti tamo gde je veca frekvencija potencijalnih kupaca i koncentracija komplementarnih trgovackih sadrzaja. Nakon zavrsenog zrenja, sir se umotava u aluminijumsku foliju i borovjice, ili se ulaze u dodatnu kutijicu i u transportnoj ambalazi dostavlja “hladnim lancem” do poznatog kupca.

Prema potrebi, moguca je montaza i prenosenje na drugu lokaciju. Njihove isceliteljske sposobnosti zasnivale su se na dva izvora – iskustvu, fitoterapiji i magiji.