ATLETSKA GIMNASTIKA PDF

Browse Atletska gimnastika: Bodybuilding – Milan Cabric pictures, photos, images, GIFs, and videos on Photobucket. Browse Atletska Gimnastika: Bodybuilding – Milan Cabric pictures, photos, images, GIFs, and videos on Photobucket. Browse atletska gimnastika: bodybuilding – milan cabric pictures, photos, images, GIFs, and videos on Photobucket.

Author: Kigarr Moll
Country: Grenada
Language: English (Spanish)
Genre: Music
Published (Last): 17 January 2004
Pages: 275
PDF File Size: 9.24 Mb
ePub File Size: 10.4 Mb
ISBN: 881-4-23224-678-7
Downloads: 72391
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Faekora

Prav tako, si je s tem rezultatom pritekla vozovnico za Olimpijske igre, ki bodo naslednje leto v Rio de Jeneiru.

Show document

Njen reuzultat 23,72 pa je zadostoval za napredovala v polfinale. Njen nastop v 3. Preizkusili so se v naslednjih disciplinah: Kot je navada na teh tekmovanjih, tudi tokrat rezultati niso bili v ospredju, kljub temu pa si jih lahko ogledate na spodnji povezavi.

Sabina se jim iz srca zahvaljuje. Zanesljivo se je iz kvalifikacij uvrstila v finale, v njem pa odtekla 11,72 in se veselila 2. Povezava na arhiv novic. Kungota – vrtec Slike iz zadnje vadbe.

  CFW WALTHER LAW AND GOSPEL PDF

Spodaj je objavljen urnik vadb. Seveda pa smo za vas pripravili tudi fotogalerijo. Powered by Create your own unique website with customizable templates.

Atletska gimnastika: Bodybuilding – Milan Cabric Pictures, Images & Photos | Photobucket

Za vse dodatne informacije oz. Z veliko truda in borbenostjo je odtekel svoj prvi kros. Moj cilj je, da bi nastopila na SP v Pekingu. V dvorani Lukna je potekalo tekmovanje oz. Za zmago je tokrat tekla 23, Na spodnjih povezavah najdete slike in rezultate iz tekmovanja. Sladki Vrh – vrtec V Linzu bimnastika potekal mednarodni miting, na katerem je Sabina nastopila v teku na M. Tekmovalo je otrok, ki so se pomerili v 5 disciplinah met vortexa, poligon z ovirami, skok v daljino, poligon formula in teku na m.

Otroci bodo na prireditvi razporejeni v tri starostne skupine. S tem je izpolnila svoj cilj pred nastopom. Vabimo vas, da se v soboto Slike najdete na spodnji povezavi.

V svoji polfinalni skupini si je pritekla 7. Potrdila sem normo za SP in OI, kar je bil moj cilj. V polfinale, ki bo na programu isti dan ob V kategoriji vrtec je tekla Gaja Vrh in z veliko prednostjo premagala tako vse fante kot tudi dekleta. Skupaj smo podelili tudi medalje in priznanja. Se vidimo v soboto v Mestnem parku! Se vidimo v novem letu. Ana – vrtec in 1. Tekmovali so v disciplinah; skok v daljino z zaletom, tek na 20m, metanje vortexa in poligon.

  ACORD 140 FILLABLE PDF

Otroci so bili najbolj veseli medalj in priznanj. Program in prijavnica 1. Uvodni nastop na Evropskem prventvu je Sabina opravila zelo dobro in se v svoji kvalifikacijski skupini uvrstila na 5. V kvalifikacijah je v svoji skupini osvojila 2.